Welkom!

Welkom bij het MIXABLE FESTIVAL, het performance festival voor ongekend talent. Tijdens de eerste editie van dit dans- en performance festival op 18, 19 en 20 februari 2021 waren de zalen leeg en de meeste theaters dicht. Het was een bijzonder eerste editie van een wonderlijk festival. Inclusieve kunstenaars en kunstorganisaties toonden hun werk en gingen hierover in gesprek.

In 2021 heeft de eerste editie van het MIXABLE FESTIVAL plaatsgevonden. Internationale samenwerkingen versus de regionale samenwerkingen op het gebied van inclusie(dans) staan centraal met een focuspunt op talentontwikkeling. Verschillende generaties en achtergronden kwamen samen om inzichten te delen, gedachten te ontwikkelen op het gebied van sociaal maatschappelijk, artistiek werk. Het MIXABLE FESTIVAL is een event om samenwerking in het kunstenveld op het gebied van ongekend talent te bevorderen. De insteek is praktisch, interactief en recht door zee! 

Mixable Festival is een initiatief van stichting Misiconi en gesubsidieerd door het Erasmus + programma en Fonds voor Cultuurparticipatie.