Nieuws

MIXABLE FESTIVAL, H​é​t performance festival voor ongekend talent! Een programma vol inclusieve talks, workshops en voorstellingen.

Stichting Misiconi organiseert het Mixable Festival om talentontwikkeling en internationale samenwerkingen voor ongekend talent te bevorderen. ​Save the date voor​ 18-19-20 februari 2021. Dan ​kun je MIXABLE FESTIVAL geheel virtueel volgen. Geheel live gestreamd vanuit het Luxor Theater te Rotterdam !

Met veel plezier presenteert het Mixable Festival een virtueel en inclusief programma vanuit het Luxor Theater Rotterdam als kloppend hart van het festival in deze bijzondere tijden. ​Verschillende generaties en achtergronden komen samen om elkaar te laten inspireren door middel van dansvoorstellingen, talks en workshops. Zowel professionals als beginners kunnen hier aan deelnemen.

Met o.a. : Joop Oonk – Misiconi Dance Company | Adriaan Luteijn – Introdans | Faizah Grootens – Holland Dance Festival | Laura Jones – Stopgap Dance Company | Alex Rigg – Oceans All Over | Theater Sonnevanck

Voor meer informatie en de online Ticketverkoop kijk op onze website. Ticketverkoop start vanaf 1 februari.

MIXABLE FESTIVAL is een event om samenwerking in het kunstenveld op het gebied van ongekend talent te bevorderen. De insteek is praktisch, interactief en recht door zee. Mixable Festival is een initiatief van Stichting Misiconi en gesubsidieerd door het Erasmus+ programma en Fonds voor Cultuurparticipatie.

Facebook
Instagram

The secret of change is to focus not on fighting the old, but on building the new