Welkom!

Welkom bij het MIXABLE FESTIVAL, het performance festival voor ongekend talent. Tijdens de eerste editie van dit dans- en performance festival op 25, 26 en 27 juni zouden kunstenaars en kunstorganisaties hun werk tonen. Helaas kon dit niet door gaan vanwege COVID-19

Het Mixable festival wordt verplaatst naar 2021 vanwege Covid-19. Spoedig zullen we een nieuwe datum prikken!

Maar niet getreurd! In samenwerking met LKCA en Holland Dance festival hosten we op 26 juni een Mixable Webinar. Klik hier om het terug te kijken!

In 2021 zal de eerste editie van het MIXABLE FESTIVAL plaatsvinden. Internationale samenwerkingen versus de regionale samenwerkingen op het gebied van inclusie(dans) staan centraal met een focuspunt op talentontwikkeling. Verschillende generaties en achtergronden komen samen om inzichten te delen, gedachten te ontwikkelen op het gebied van sociaal maatschappelijk, artistiek werk. Het MIXABLE FESTIVAL is een event om samenwerking in het kunstenveld op het gebied van ongekend talent te bevorderen. De insteek is praktisch, interactief en recht door zee! 

Mixable Festival is een initiatief van stichting Misiconi en gesubsidieerd door het Erasmus + programma en Fonds voor Cultuur Participatie.