Programma

Welkom bij het MIXABLE FESTIVAL, het performance festival voor ongekend talent.

Vanwege het COVID-19 zijn we genoodzaakt het originele programma te verplaatsen naar 2021 en eventueel anders vorm te geven. Dit betekent concreet dat wij een andere manier gaan zoeken om het festival te laten plaatsvinden conform de Erasmus+ richtlijnen.

op 26 juni hosten we in samenwerking met Holland Dance Festival en LKCA het Mixable Webinar. Meld je aan!


MIXABLE FESTIVAL 2021
In deze eerste editie zullen Internationale samenwerkingen versus de regionale samenwerkingen op het gebied van inclusie(dans) centraal staan, met een focuspunt op talentontwikkeling. Verschillende generaties en achtergronden komen samen om inzichten te delen, gedachten te ontwikkelen op het gebied van sociaal maatschappelijk, artistiek werk. Het MIXABLE FESTIVAL is een event om samenwerking in het kunstenveld op het gebied van ongekend talent te bevorderen. De insteek is praktisch, interactief en recht door zee! 

Op het MIXABLE FESTIVAL kun je genieten van Dansvoorstellingen, Masterclasses voor professionals en Amateurs, Interactieve Talks, ontmoetingen en video-screenings. 

Deelnemende kunstenaars en organisaties zijn onder andere: Adriaan Luteijn-Introdans, Faizah Grootens – Holland Dance, Laura Jones – Stopgap Dance Company, Alex Rigg – Oceans All Over, Segni Mossi en Theater Sonnevanck.

Het Programma weerspiegeld een rijkdom aan inclusive en diverse regionale/internationale gast deelnemers onder artistieke leiding van Joop Oonk. 

Het volledige programma volgt.