Programma

Welkom bij het MIXABLE FESTIVAL, het performance festival voor ongekend talent.

Vanwege het COVID-19 is het festival van juni 2020 verplaatst naar 18, 19 en 20 febr 2021. Het originele programma hebben wij anders moeten vorm geven. Dit betekent concreet dat het gehele festival digitaal wordt.


MIXABLE FESTIVAL 2021
In deze eerste editie zullen Internationale samenwerkingen versus de regionale samenwerkingen op het gebied van inclusie(dans) centraal staan, met een focuspunt op talentontwikkeling. Verschillende generaties en achtergronden komen samen om inzichten te delen, gedachten te ontwikkelen op het gebied van sociaal maatschappelijk, artistiek werk. Het MIXABLE FESTIVAL is een event om samenwerking in het kunstenveld op het gebied van ongekend talent te bevorderen. De insteek is praktisch, interactief en recht door zee! 

Op het MIXABLE FESTIVAL kun je genieten van Dansvoorstellingen, Masterclasses voor professionals en Amateurs, Interactieve Talks, ontmoetingen en video-screenings. 

Deelnemende kunstenaars en organisaties zijn onder andere: Werk van Misiconi Dance Company, Adriaan Luteijn-Introdans, Faizah Grootens – Holland Dance Festival, Laura Jones – Stopgap Dance Company, Alex Rigg – Oceans All Over en Theater Sonnevanck.

Het Programma weerspiegeld een rijkdom aan inclusive en diverse regionale/internationale gast deelnemers onder artistieke leiding van Joop Oonk. 

Het volledige programma volgt spoedig!