Connect with us

Op 19 feb om 13:00 vond Talent in de Mix plaats. Een panelgesprek tussen ervaringsdeskundigen over de huidige staat van de inclusieve dans, podiumkunsten en inclusieve (dans)educatie.

Ga met ons in gesprek en of denk mee over de inclusieve podiumkunsten. In het gesprek concludeerde alle sprekers dat we maar gewoon, lekker gewoon moeten gaan doen, onze leerlingen en of deelnemers niet moeten onderschatten en met elkaar in gesprek blijven gaan.

Wil je het gehele gesprek volgen, dan kant dat met Engelse en Nederlandse ondertiteling hier onder. Ook is er gebarentaal om het te volgen.

Dit gesprek hebben we speciaal voor iedereen die niet naar een scherm wil blijven kijken omgezet naar een podcast. Zo kun je het luisteren en waar je maar wilt.

[Eng] Talent in de Mix took place on 19 Feb at 13:00. A panel discussion between experts with experience about the current state of inclusive dance, performing arts and inclusive (dance) education. Talk with us and or think along about the inclusive performing arts. In the conversation, all speakers concluded that we should just go and act normal, our students and or participants should not be underestimated and continue to talk to each other about perspectives. If you want to follow the entire conversation, you can do so with English and Dutch subtitles below. There is also a sign language interpreter to follow it. And…we converted this conversation into a podcast especially for everyone who does not want to keep watching a screen. So you can listen to it wherever you want.

luister hier de podcast

Bekijk het gesprek met of zonder ondertiteling/ watch the paneltalk here with subs

Leave a Reply