SPOT IT! Win iT!

Ja! nog een klein weekje en we gaan beginnen! We hebben er super veel zin in! Een prachtig programma met inclusieve voorstellingen, talks en masterclasses geheel live te volgen vanuit je woonkamer.

We hebben vandaag een leuke win actie! Heb jij het Mixable Festival al gespot in Rotterdam? Ivar heeft Rotterdam vol geplakt met Stickers, als jij een sticker spot stuur hem dan op naar ons info@misiconidance.nl en of tag ons op je socials. Wie weet win jij dan wel een gratis ticket.

Gratis tickets worden bekend gemaakt op woensdag 17 feb!

[eng] Yes! just a week and we’re going to start! We are really looking forward to it! A wonderful program with inclusive performances, talks and masterclasses that can be followed live from your living room. Today we have a nice win promotion! Have you already spotted the Mixable Festival in Rotterdam? Ivar has pasted Rotterdam full of Stickers, if you spot a sticker send it to us at info@misiconidance.nl and tag us on your socials. Who knows, you might win a free ticket. Free tickets will be announced on Wednesday 17 Feb!

Leave a Reply