The host!

Vandaag willen we aan jullie voorstellen ‘The Host’, van het Mixable Festival! Clifford Thomas, 33 jaar, Host, Model en Acteur . Uit Rotterdam en ook wel bekend als C. On Wheels 

Clifford neemt je mee in een programma vol inclusieve talks, voorstellingen en masterclasses. Hij is van alle makten thuis en kent daarom de podium kunsten dan ook erg goed. Ook ziet hij zichzelf als een voorbeeld voor mensen met een beperking in een rolstoel. En zegt hij zelf; Er zouden meer mensen zoals ik getoond moeten worden. Zowel in de modellen wereld als in op toneel of in de podiumkunsten. Eigenlijk overal!

Hij draagt de slogan: ‘Welcome to my world on wheels’ Hij wil mensen inspireren en hun meer inzicht geven in een inclusieve maatschappij. Ook wil hij mensen inspireren en aanmoedigen om te geloven in hun innerlijke kracht.

Wil. je Clifford volgen op instagram? Dat kan hier

[eng]Today we would like to introduce to you “The Host”, for the Mixable Festival! Clifford Thomas, 33 years old, Host, Model and Actor. From Rotterdam and also known as C. On Wheels

Clifford will guide you in a program full of inclusive talks, performances and masterclasses. He is jack of all trades and therefore knows the performing arts very well. He also sees himself as an example for people with a disability, mainly the ones using a wheelchair. And he says ; More people like me should be shown. In the modeling world as well as on stage or in the performing arts. Basically everywhere!

He carries the slogan: ‘Welcome to my world on wheels’. He wants to inspire people and give them more insight into an inclusive society. He also wants to inspire and encourage people to believe in their inner strength.

Do you want to follow Clifford on instagram? Click here

Leave a Reply